Vad gör man en fredagkväll i maj i Stockholm?
Vissa sitter hemma i soffan och ser på "Så ska det låta".
Andra går till Globen och förundras
över nåt internetfenomen vid namn Lady Gaga.
Och en del står och köar i timmar
för att få komma in på en stureplanskrog.
Kanske hoppas på att bli fotad,
och hamna på någon fånig sajt.
Jag och grabbarna gjorde slag i saken
och ställde till med en Sydamerikansk asado.
Ternera, chorizo, riñón, pollo y habanero,
och ovanpå allt ringlades ají pebre.
Vi drack pisco och gott vin.
Till och med en Inka Cola
fick vara med på vårt middagsbord.
Det enda som fattades
var en riktig parrilla
Men det gick faktiskt riktigt bra ändå.
Gracias amigos L, K o J
för en trevlig kväll!
Oj, köttigt värre på grillen. Önskar jag hade kunnat vara på plats.
SvaraRaderaDet rykte väldigt mycket. Tur att vi lyckades flytta ut grillen innan det blev för hett i handtagen!
SvaraRaderamen vem ska vi lura i att ta en tugga av ren habanero nästa gång?
SvaraRaderaHmm, har man tagit fel på paprikan och habaneron en gång, kan man nog göra det en gång till... se till att fota och filma nästa gång bara.
SvaraRadera