torsdag 18 mars 2010

Debatt

Lyssnar på Debatt på SVT. De pratar om Riksdagens (läs: SOCIALDEMOKRATERNAS) beslut att klassa händelserna i Anatolien med början 1915 som folkmord.

Sverige och Socialdemokraterna lägger sina politiskt korrekta långa snokar i blöt igen.

Arroganta socialdemokrater med pekpinne som talar om för andra länder hur deras historia ska klassas.

Socialdemokraterna vet alltid bäst. Det som svenska socialdemokrater säger och beslutar det är det bästa och nu ska inte bara hela landet snällt rätta in sig i leden utan nu övriga världen.

Svenska Socialdemokraterna har tagit ett beslut om hur man bör klassa en historisk-politisk händelse som inträffade för nära 100 år sedan i ett land ganska långt borta.

Det gör mig så förbannad.

Vi ska hålla oss borta från Turkiets och Armeniens relationer och se till att sopa rent i egen farstu innan vi klagar på grannen!

På tal om Socialdemokraterna: SSU, Sveriges mest ointressanta politiska ungdomsförbund, har tydligen mycket tråkigt inne i sitt högkvarter, ty nu ska de ansöka om patent på Alliansen. Busigt va? Det var ett tag sedan man hörde något om clownparaden SSU, så jag anade att snart skulle vi få se något stort komma som visade att de fortfarande vid liv. Jag tror att de kände så själva, något var de väl helt enkelt tvungna att göra för att få lite uppmärksamhet igen. Jag trodde dock att det skulle ske genom lite mer stil och finess.

Detta var lite väl mycket sandlåda, till och med för att vara SSU.

Och apropå Socialdemokraterna: Monika Green, riksdagsledamot för (S), vill legalisera incest.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar