lördag 4 september 2010

Liten lördagsbetraktelse

Det har varit kalla dagar nu. Tydligen kallaste augusti på mycket länge. Och följdaktligen kniper alla klimatdårar käften. De har inget vatten på sin kvarn nu.

Är det kallare än genomsnittet kallas det "Väderförändringar" sådär lite i förbifarten, och det är helt normalt. Inte ett ljud hörs från några expertis-håll om den påstådda, och inbillade, växthuseffekten.

Däremot,
så fort det är varmare än genomsnittet kallas det dock "KLIMATFÖRÄNDRING". Det är farligt minsann, och ett fasligt rabalder utbryter hos allt från kvällspress, trädkramare, miljöpartister och andra eko-terrorister till Svensson, Svenssons fru, Svenssons barn och allehanda förstå-sig-påare. Kommissioner ska tillsättas, debattprogram ska avverkas, artikelserierna i media avlöser varandra.

Men bara när det är någon grad för varmt ett par dagar.

Hur ska ni ha det egentligen, ni som ligger sömnlösa över alla apokalyptiska harmageddon-profetior om växthus-effekten? Vi upplevde den kallaste vintern i mannaminne i den Kungliga Huvudstaden (det snöade och var minus 10 grader i MARS), och det har varit dagar i augusti då det har varit bitande, ilande kallt. Då var det ingen som sade något. Då var det tyst från det hållet. Men i somras, när det var 30 grader under ett par dagar, passade klimatdårarna att veva igång sina mistlurar om klimatförändringar igen.

Kappvänderi kallas sånt, och jag ser det som endast ytterligare ett bevis på att inte ens klimatdårarna själva kan tro på det de basunerar ut.

Vad annars kan man förvänta sig förresten, när till och med FN, Förenta Nationerna, och deras klimatpanel har fått backa från tidigare uttalanden då det visat sig att fakta som de har byggt sina rapporter på inte bara har visat sig vara felaktiga, utan till och med rena och medvetna lögner från de som författat denna fakta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar