måndag 23 april 2012

Pust...

Hola amigos,

Jag är mitt inne i en ganska tuff tentaperiod på universitetet just nu, därav det skrala uppdaterandet. Nästan all ledig tid dedikeras åt flitigt studerande. Hoppas att det ger bra resultat bara.

Allt är bra här och jag lovar att återkomma med nyheter till nästa helg då denna period av tentor och diagnostiska prov är över.

Hörs

2 kommentarer:

  1. Hej! Det här är verkligen inget spam eller något i den stilen utan det är en 17-årig finsk pojke (med svenska som modersmål,5% av finländarna har det) som har blivit väldigt intresserad av Chile på sistone. Jag har flera gånger rest till Spanien och har märkt att jag älskar den spansktalande världen. Skulle vara intressant att besöka Chile (och kommer GARANTERAT göra det någon gång som vuxen) när landet anses relativt tryggt numera, det är rikare än många länder i Östeuropa! Och sevärdheter finns, jag har läst din blogg och tycker den är jätteintressant!

    I januari och februari är det drömläge att resa för jag hatar vintern och då vet man att man på dagarna har 25-28 grader i Arica. Varje dag. Ännu varmare dagtid på vissa andra ställen.Juni-augusti vill jag inte resa dit för då är klimatet samma som i Finland...
    (Det är kanske lite dumt att kommentera så här långt till främlingar, sådant borde man kanske sköta via e-post, kanske du kan ge mig din e-postadress...Jag skulle jättegärna ha någon att snacka Chile med!

    SvaraRadera
  2. @Anonym: Hej och tack för kommentaren! Trevligt att du gillar bloggen och Chile som är ett fantastiskt land! Jag pratar gärna Chile med dig, min e-mail är fredriklofgren@chile.com.

    SvaraRadera